Lindsay van Zundert

Kunstschaatsster Lindsay van Zundert werkte maandag één van haar laatste trainingen voor de Olympische Spelen in Peking af. Nog even en Lindsay van Zundert maakt haar debuut op de Olympische Winterspelen.


Lindsay Van Zundert Golden Skate Skate Photos Dance Usa

Beijing - Schaatser Kjeld Nuis en kunstrijdster Lindsay van Zundert hebben vrijdag gezamenlijk de Nederlandse vlag het Vogelnest-stadion van Beijing ingedragen tijdens de openingsceremonie van de.

. Kunstrijdster Lindsay van Zundert heeft zich bij de Europese kampioenschappen in Tallinn op de korte kür niet kunnen plaatsen bij de beste 24. Liefde op het eerste gezicht. Kunstrijdster Lindsay van Zundert heeft zich bij de Europese kampioenschappen in Tallinn op de korte kür niet kunnen plaatsen bij de beste 24.

Van Zundert was born on 1 February 2005 in Etten-Leur. Kunstrijdster Lindsay van Zundert komt uit een warme Brabantse familie. De 16-jarige kunstschaatsster Lindsay van Zundert en tweevoudig olympisch schaatskampioen Kjeld Nuis gaan namens Nederland de vlag dragen tijdens de openingsceremonie van de Winterspelen in Peking.

Bij haar WK-debuut maart 2021 stuntte ze op onvergetelijke wijze en verdiende ze zo ongeveer de droomreis naar Beijing. Trainen trainen vallen opstaan huiswerk maken en nog meer trainen. Onderweg naar Peking kreeg Lindsay een handgeschreven brief van Sjoukje Dijkstra.

Olympische kunstrijdster Lindsay van Zundert zet momenteel in Heerenveen de puntjes op de i voor ze woensdag naar Peking vliegt. Binnenkort is Lindsay van Zundert misschien wel de beste kunstschaatser van de wereld. Lindsay van Zundert hunkert naar topoptreden op EK.

Verslaggever Eline de. 1 day agoDinsdagochtend komt voor Lindsay van Zundert een droom uit. Opa en oma oom en tante bij een groot interview wordt iedereen opgetrommeld voor de foto.

Ze eindigde na de eerste dag. Als jongste lid van Team NL droeg Lindsay van Zundert 17 uit Etten-Leur samen met Kjeld Nuis de Nederlandse vlag het Vogelnest-stadion van Peking binnen. Op de kunstijsbaan van Breda was haar.

Trainingskampen in Italië. Kunstschaatsster Lindsay van Zundert en langebaanschaatser Kjeld Nuis dragen op 4 februari de Nederlandse vlag bij de openingsceremonie van de. Hiermee plaatste ze zich.

De 16-jarige Brabantse kwam tot een teleurstellende. In Beijing the teenager from Etten-Leur will compete in the short freestyle and free freestyle. Dan schaatst zij op het olympisch ijs de korte kür.

Mijn hoofd was echt vol De reactie van kunstrijdster Lindsay van Zundert na de korte kür. Vanuit het niets schaatste Lindsay van Zundert zich vorig jaar in de spotlights. Kunstrijdster Lindsay van Zundert 16 en schaatser Kjeld Nuis 32 zijn over ruim vier weken de vlaggendrager van het Nederlands team bij de openingsceremonie voor de Olympische Spelen in Peking.

Kunstrijdster Lindsay van Zundert is er op de EK in Tallinn niet in geslaagd zich te plaatsen voor de vrije kür. Ondertussen reden moeder Chantal en opa Geert dit weekeinde tussen. Kunstrijdster Lindsay van Zundert heeft zich bij de Europese kampioenschappen in Tallinn op de korte kür niet kunnen plaatsen bij de beste 24.

De 17-jarige kunstschaatser droeg vrijdag tijdens de openingsceremonie de Nederlandse vlag. De 16-jarige Brabantse kwam tot een teleurstellende. D-Day op de EK Kunstrijden voor Lindsay van Zundert.

De 16-jarige Brabantse kwam tot een teleurstellende. Lindsay van Zundert born 1 February 2005 is a Dutch figure skater. Deze Brabanders komen in actie op de Spelen Lindsay van Zundert de jongste afgevaardigde van TeamNL.

Deze 16e plaats was de beste plaats voor een Nederlandse kunstrijder sinds 1976. Kunstrijdster Lindsay van Zundert is na de korte kür uitgeschakeld op de Europese kampioenschappen in Tallinn. Van Zundert werd 16e op de wereldkampioenschappen kunstschaatsen 2021 in Stockholm met persoonlijke records van 5772 korte kür 11678 vrije kür en 17450 totaal.

Ook aan de andere kant van de wereld krijgt kunstrijdster Lindsay van Zundert tips van iconen Joan Haanappel en Sjoukje Dijkstra. She is the 2021 Celje Open champion the 2020 NRW Trophy champion and the 2021 Dutch national champion. In the last one a Rietberger she fell herself.

Geëmotioneerde Van Zundert na tegenvallende kür. Dat deed ze in de Elfstedenhal in Leeuwarden. Lindsay van Zundert Etten-Leur 1 februari 2005 is een Nederlands kunstschaatsster.

Woensdag vliegt Van. Als eerste Nederlandse sinds 1976 plaatste de tiener zich voor de. Partly because of this the score remained at 4892 points.

De D van donderdag waarop de jeugdige ijsvlinder uit Etten-Leur zich de eerste keer mag meten met de Europese top. Figure skater Lindsay van Zundert is the youngest delegate of the team and together with Kjeld Nuis carries the Dutch flag into the Birds Nest at the opening ceremony. Koplopers volgt haar in haar voorbereidingen naar de Spelen.

The 16-year-old Etten-Leurse tripped over her triple jumps in Tallinn during her short freestyle. Lindsay van Zundert failed to reach the final of the European Figure Skating Championships. Ze werd op de korte kür 27ste waar de beste 24 schaatssters zich voor de vrije kür kwalificeerden.

Overzicht Nog twee dagen dan wordt in Peking het startschot gegeven voor de Olympische. De allereerste keer dat ze schaatsen aantrok was op haar zesde op de schaatsbaan in de Efteling. That was more than four points and three.


Pin On Travel


Infografia Digital Pinturas Vincent Van Gogh Van Gogh Vincent Van Gogh Infographic


Epingle Sur Justaucorps Gr


Wildflowers I Framed Abstract Art Framed Abstract Framed Art


Italy S Carolina Kostner Falls While Performing Her Short Program At Carolina Kostner Figure Skating Performance


Efreet Titanium Ring Futuristic Men Engagement Personalized Rustic Statement Piece Talisman Jewelry Men S Jewelry Rings Titanium Jewelry Magical Jewelry


Close Up Of Sky In The Painting Wheat Field With Cypresses 1889 By Vincent Van Gogh Painting Art Google Art Project


Pin On Animal Size Comparison


Www Gimmesomeoven Com Wp Content Uploads 2012 10 Hummus Crusted Chicken 21 Jpg Emoji Valentines Blog Content Twist Outs


افران مندي طويق الصحية مصنوعة من الداخل من الاستيل الخالص المخصص للطبخ Decor Home Decor Decals Home Decor


Luca Lucaroni Rebecca Tarlazzi Programa Largo 2018 Youtube Lucas Youtube Rebecca


Pin On Pixies


Ziekte Van Kahler Levensverwachting Ziekte Gezondheidszorg Kankercellen


Q5llc6fntv5wgm


Pin On Puppies

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel